Születés Hete szervezők és érdeklődők blogja

Majd még jön...

Friss topikok

Válasz...

2010.02.14. 17:21 - Mesoo

A TAVAM felé fordultam segítségért, köszönet a gyors válaszért Schimcsig Nórának, a szervezet egyik vezetőjének...

 
"A Kórházban háborítatlanul filmből még van, tudunk postázni bárkinek - DVD vagy VHS, ezt viszont jó lenne tudni. :) Az árát most hirtelen nem tudom fejből, 2800,- rémlik (remélem nem tévedek nagyot). Aki szeretne, a tavam@tavam.hu-ra írjon."
 
Tehát írjatok a TAVAM-nak, rendeljetek,amíg még van...
 
Szeretettel: Meső
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesoo.blog.hu/api/trackback/id/tr71757786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildi721 2010.03.02. 19:25:15

Világra jönni is van még? gondolom őket kell kérdeznem

Mesoo 2010.03.03. 09:59:11

A Világra jönni csodálatos teljes estés mozifilmhez engedélyeztetés kell, amit tavaly elintéztem,igyekszem most is. Filmeket különböző netes filmküldő portálokról tudtok vásárolni, központilag is megpróbálok szerezni, bár nagyon rövid az idő. Érdemes vásárolnotok, hiszen ez egy olyan film, amit egyszer megnézni nem elég. jó, ha ott van a család, avagy a könyvtár, művelődési intézmény polcán.

Szóval, ha szeretnétek vetíteni, akkor kérnék egy jelzést,pontosan hol és mikor. Ezért pénzt szedni ebben az esetben nem szabad, ez a Best Hollywood Kft. kikötése volt az elmúlt esztendőkben. A mi kérésünk pedig az, hogy a vetítés utánra mindenképpen tervezzetek egy beszélgetőkört, akár szakértő(k) bevonásával.


süti beállítások módosítása